Functionele Software Testers - beta testersprojecten

B2B - IT services

Voor Ondernemingen / Bedrijven

Interim bruggenbouwers die kunnen schakelen tussen

wat de organisatie aan bedrijfsinformatie nodig heeft en de ICT

meerledige dienstverlening: van het testen tot en met implementatie van software.

Als beta testers zijn wij adviseurs, consultants voor software bedrijven bij het implementeren, opzetten, vernieuwen, actualiseren en toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Bij het testen en valideren wordt dan nauw samengewerkt met programmeurs en andere betrokkenen binnen de bedrijven die de software aanbieden.
Analyse van gebruikerswensen voor het ontwerp met het oog op praktische bruikbaarheid voor de eindgebruikers. Tevens fungeren we als gesprekspartner met (directie)lagen. Wij richten ons eveneens op complexe vraagstukken waar een standaard van moet komen.

Actualiseren en optimaliseren van het koppelen van modules en processen.
Interpreteren van processen zodat activiteiten optimaler geautomatiseerd kunnen worden.
Doen van voorstellen voor wijzigingen en vernieuwingen.

Kwaliteit en precisie staan bij ons hoog in het vaandel, rekening houdend met uw budget.

Het werken onder Agile Waterfall, Jira Atlassian, is onze ruime ervaring.


VOORBEELDEN VAN PROJECTEN:

 

Visma heeft ons in hun testteam opgenomen om een applicatie voor accountantskantoren en administratiekantoren mee te bouwen en op de markt te zetten. Hiermee is de OSA-module uitwerken kolommenbalans in 2022 geboren, waarmee tevens een rapportagetool is gecreëerd waarin ook de jaarstukken opgemaakt kunnen worden. Wij zijn trots op het resultaat en dat wij als 1 van de 3 kantoren van heel Nederland geselecteerd zijn om eraan te mogen meebouwen.

 

In een samenwerking met de Belastingdienst, Kensas/42.nl, voor de Bijleenregeling hypotheken; de eerste webapplicatie van de Belastingdienst.

 

Als u uw eigen woning verkoopt en een andere woning koopt, kunt u te maken krijgen met de bijleenregeling. De bijleenregeling zorgt ervoor dat u bij het kopen van een andere woning mogelijk niet alle (hypotheek)rente mag aftrekken. Een op het eerste oog eenvoudig lijkende regeling is zeer complex. Men dient rekening te houden met partners, eigendomsverhoudingen en uitzonderingen binnen de wet-en regelgeving met terugwerkende kracht naar 2004 tot heden.

Belastingaangifte software Kluwer o.a. IB, VA, Overlijdensaangifte,Toeslagen met aangifte-indienmodulen van bapi tot xbrl/sbr voor het elektronische berichtenverkeer met de Belastingdienst. De complexe nieuwste wet- en regelgeving wordt jaarlijks aangepast en geimplementeerd in de software.

In samenwerking met Eikelboom en de Bondt de Belastingaangifte software Belastingpraktijk Compact o.a. IB, SO, Overlijdensaangifte,Middeling en elektronische berichtenverkeer met de Belastingdienst. De complexe nieuwste wet- en regelgeving wordt jaarlijks aangepast en geimplementeerd in de software.

ERP software van Muis Software senioriteit geven, verbeteren en nieuwe functies toevoegen in o.a. BTW, digitaal dossier, bankieren, factureren, en andere financiële modules binnen Online en Offline alsmede de LiveApp onderhanden genomen ter verbetering en aansluiting op de fiscale wet- en regelgeving. Meer dan 15 jaar hebben wij mogen meebouwen aan het pakket.

Het FKA is dé kantorennetorganisatie voor administratiekantoren en accountantskantoren in Nederland.
De nieuw in te zetten technieken, waaronder Scan&Herken, die de markt aanbiedt worden gekoppeld aan o.a. SRA-gecertificeerde ERP-/boekhoudsoftware; dit op gebruiksvriendelijke en fiscale aanvaardbaarheid getest en geadviseerd.

Innovatie heeft ook een grens; niet alles wat kan mag ook. Een grote speler in boekhoudsoftware is onlangs door de rechter teruggefloten op de volgende issue:
Is automatisch synchroniseren van banktransactiegegevens / koppeling internetbankieren toegestaan? Software die is geaudit geeft geen recht op Automatische Bijwerken Bankieren, aldus de rechtbank Utrecht. Het automatische bijwerken middels browser plugins is hiermee in sommige situaties aan banden gelegd

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

Scansoftware, Analyse, Software development, consultancy, kwaliteit audits, betatest, functioneel testen van Bugs, Improvements tot en met New Feature & New Wish, Integration. Quality Control en Quality Assurance.
Verzamelen, analyseren, specificeren en valideren van de functionele en software kwaliteitsrequirements.