Informatie over ons

Wij werken ruim 25 jaar voor Particulieren en Zakelijke klanten, zzp-ers.Telleman is de beste boekhouder van Nederland

meermalen

bekroond

Het kantoor heeft méér dan 25 jaar ervaring op belastinggebied en heeft als werkkring ondernemers.ZZP-ers in het MKB en particulieren en nabestaanden. De producten en of diensten komen onder andere ook op bureaus van: Accountantskantoren, Curatoren, Bewindvoerders, Kredietverstrekkers en Kamer van Koophandel.

Daarnaast zijn er vele inloopspreekuren gegeven in Bibliotheek Heerhugowaard over financiële en fiscale zaken.

Met ons officieel geregistreerde belastingconsulentennummer, kunnen klanten gebruik maken van fiscale mogelijkheden. Ons kantoor is in 2009 als eerste opgenomen in het intermediairspanel van de Belastingdienst om de zaken van onze cliënten te behartigen. In 2020 en 2021 zijn er 2 kantoren in Noord-Holland gevraagd om mee te denken met de Belastingdienst voor een betere belangenbehartiging voor belastingplichtigen. Wij waren er 1 van, ook in 2022. Eerder in 2017 heeft de Belastingdienst ons bestempeld als "voorbeeldkantoor voor andere kantoren". Daar waren wij superblij mee verrast !

Voor diverse bedrijven hebben wij software getest zoals Muis software, FKA en scan-en-herken-straten. Ook Visma heeft ons in 2020 & 2021 gevraagd. U bent met online boekhouden verzekerd van een goede boekhouding bij Telleman. Meer leest u hier....

De Kamer van Koophandel Alkmaar heeft ons tweemaal bekroond tijdens de Nationale Startersdag. Wij waren blij verrast met de beloningen voor onze inzet.

De knowlegde van het kantoor werd door o.a. Wolters Kluwer, Fiscaal uitgeverij, zeer gewaardeerd. Ons kantoor is sinds 2001 opgenomen in het testteam van belastingaangiftensoftware. Het testteam heeft een flinke selectie in 2010 ondergaan en wij zijn als enige van de 10 Nederlandse kantoren overgebleven om Kluwer in 2011 fiscaal bij te staan. Sindsdien zijn wij jaarlijks tot 2019 in het testteam opgenomen. Daar zijn wij Trots op !

Via vakliteratuur en educatie bij o.a. NOAB, CB/RB, COVAK/FKA en FSDC in verschillende rechtsgebieden blijven de HBO+-adviseurs up-to-date.

Aangesloten cliënten ontvangen gratis persoonlijke tips & fiscale nieuwsbrieven.

Wij zijn PGB gecertificeerd door de belangenvereniging voor mensen met een PGB.

Mensen kunnen bij ons ook terecht met hun levensverhaal en begeleiding tot het opstellen van hun Levenstestament en Testament, zodat erfgenamen goed achtergelaten worden.

Voor nabestaanden hebben wij een begeleidingstraject, waarbij problemen en vragen aan bod komen en oplossende handvatten geboden worden.

De belastingaangiften, toeslagen, erfbelasting en overlijdensaangifte kunnen aan ons worden uitbesteed van A tot Z.

Duurzaam verantwoord ondernemen is een integraal onderdeel van al onze activiteiten. Ondernemen is gefocust zijn op de toekomst, met het oog op continuïteit. Maar ondernemen is vooral gericht op mensen, op onze medewerkers, onze klanten, onze leveranciers, onze buren, de samenleving. Wij staan voor kwaliteit, zorg en aandacht voor onze producten en diensten. De MVO-monitor heeft in 2009 ons met de score Hoog gewaardeerd. In 2009 waren we tevens genomineerd als beste stagebedrijf in deze regio. Landelijk zijn wij als Beste Stageopleider 2013 van Nederland in deze sector onderscheiden. De training-on-the-job hebben de geëxamineerden als meerwaarde ervaren.

In 2024 zijn wij nu Officieel geaccordeerd om gastlessen aan scholen, opleidingsinstituten les te mogen geven, geheel gesubsidieerd door de Overheid. Meer informatie leest u hier:
https://www.geldlessen.nl/subsidie/Scholingsaanbod-bekijken/jouw-geld-jouw-leven/.

 

KORTOM:

Wij zijn uw onafhankelijk persoonlijk adviseur en intermediair in belastingzaken, waar u met een gerust hart uw zaken kan laten behartigen van Administratie tot en met Zorgtoeslag!

Al uw zaken worden discreet behandeld.

keurmerk betrouwbaar boekhouden

Rabobank verwijst u naar ons

uw belangen bespraken wij in het intermediairspanel Belastingdienst

bekroond als voorbeeldkantoor

We volgen de wet- & regelgeving nauwgezet.

De Wet WWFT houden wij in acht.

BESTE STAGE-OPLEIDER 2013

gastlessen gegeven door Telleman
GASTLESSEN? TELLEMAN!