keurmerk betrouwbaar boekhouden

Belastingaangifte & Toeslagen:

Ondernemer & Particulier

Hulp bij uw belastingaangifte of toeslag? Dat kan !

U hoeft niet te zoeken, wij zoeken het voor u uit.

Wist u dat Oude Aanslagen Extra Geld waard kunnen zijn? Velen laten onnodig geld liggen. U laat dat toch ff checken?

Wij helpen u graag ! Lees meer hier…

AdministratieService:

De boekhouding volledig uitbesteden is echt compleet hier. Vooral de App is reuze handig. Geen gedoe met bonnetjes meer. Ik krijg ook een signaal als een klant mij te laat betaalt”. “Bij iemand anders lijkt het goedkoper, maar je krijgt een uitgeklede versie en als je achteraf alles bij elkaar optelt, ben je hier echt beter af.”       

Administratieve verwerking tot All-Inclusief

De Ondernemer moet blijven ondernemen daar waar hij/zij goed in is en zo min mogelijk tijd kwijt raken aan zijn/haar administratie. Besteed daarom je boekhouding uit en heb 24/7 inzicht in je cijfers.

Gemak en real-time inzicht is hetgeen wat je krijgt met een handige App. Hiermee kun je via chat kleine fiscale vragen stellen aan je boekhouder. Maar uiteraard is onze ondernemersvragenlijn voor jou als ZZP-er toegankelijk zonder meerkosten.

 • -Volledige boekhouding met echte kwaliteit
 • -Alles wat je instuurt, wordt gecontroleerd en dan pas verwerkt
 • -Geen gedoe meer met bonnetjes dankzij onze handige App……
 • -Complete inrichting van het boekhoudpakket wordt voor je verzorgd
 • -Inclusief kwartaal BTW-aangifte
 • -Inclusief Jaarstukken, winst-/verliescijfer als basis voor uw inkomstenbelastingaangifte
 • -Inclusief bespreken jaarcijfers en BTW-aangiften
 • -Gratis onbeperkt facturen maken, afdrukbaar, pdf en e-facturen (UBL/Peppol/XML) in App of op pc / tablet
 • -Onderweg nieuwe klanten en offerte & facturen maken via App mogelijk
 • -App gekoppeld aan het boekhoudpakket
 • -Onderweg inzage in je cijfers: de zaak op zak
 • -Volledig 24×7 inzicht in uw (tussentijdse) cijfers
 • -Koppeling met je bank, o.a. ABN AMRO, bunq, ING, Rabobank of Triodos Bank is inclusief zodat transacties dagelijks worden bijgewerkt*
 • -Gratis ondernemersvragenlijn en chat
 • -Gratis helpdesk en praktische uitleg
 • -Geen omkijken naar alle boekhoud-technische werkzaamheden
 • -IT-technische en fiscaal technische werkzaamheden zijn niet meer uw zorg.

*Inclusief verwerken van je bankmutaties als deze niet live-gekoppeld kunnen worden zoals Knab, SNS of andere bank; dan kan dat anders opgelost worden.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Digitaal Boekhouden / Online boekhouden: de hele zaak op zak.

U krijgt bij ons het neusje van de zalm!

“Het werkt simpel en snel. De ondernemersvragenlijn is persoonlijk, zonder wachtrij en prettig van toon.

Via de App kan ik ook mijn vragen chatten en onderweg facturen maken.

Het is fijn transparantie te krijgen. De hele boekhouding staat in mijn smartphone, zo handig!”

Boekhouden  samen, zelf of  volledig aan ons uitbesteden

Honderden ondernemers hebben inval gehad van de Belastingdienst door hun boekhoudpakket.
Het is van groot belang dat u met een door de Belastingdienst goedgekeurde software werkt als u niet wilt dat dit ook u overkomt. Gratis of goedkope boekhoudpakketten zijn meestal niet door de Belastingdienst goedgekeurde softwarepakketten. Ook voor uw kassa zijn er regels.

Wij bieden u het neusje van de zalm als het gaat om uw online boekhouding, administratie, facturen en bonnen. En natuurlijk uw BTW-aangifte.
Modern, eenvoudig en actueel.

Met een handige dashboard & Apps kunt u 24×7 eenvoudig uw pinbonnen & inkoopfacturen naar ons sturen.

U bent eerder bij met uw boekhouding dan eens per kwartaal/per jaar achteraf. Facturen onderweg maken? Geen probleem! Dat kunt u eenvoudig doen via onze speciale App en bevat ook BTW-verlegd-regeling voor bijvoorbeeld ZZP-ers in de bouw. Maar ook andere BTW-tarieven zijn makkelijk instelbaar.

Heeft u vragen over software? Onze softwaretesters kunnen u alles over de must have vertellen. Maak een afspraak voor een gesprek.

Mogelijkheden in onze service:
A] U wilt dagelijks Digitaal inzicht in de cijfers en u kijkt mee in de App/Pc
of
B] U factureert zelf Online en wij controleren en corrigeren u indien nodig
of
C] U boekt zelf in het Pakket en wij controleren en corrigeren u indien nodig
of
D] U hoeft alleen uw Administratie aan te leveren, op papier of digitaal, uw boekhouding wordt door ons verwerkt inclusief de BTW-aangifte en de jaarrekening.
of
E] Een voor u op maat gemaakte mogelijkheid

Wij adviseren u contact met ons op te nemen om tot een juiste keuze te kunnen komen en laten u graag een gratis demonstratie van ons online boekhoudpakket zien.

U krijgt een korte training & updates over het gebruik van het pakket !

Houdt u rekening met het feit dat correcties gemaakt kunnen of moeten worden die aanvullend voor uw rekening komen als u zelf alles boekt. De jaarrekening en winstaangifte kunnen niet zonder een correcte boekhouding worden opgesteld. Wij adviseren u het Starterstraject te volgen.

Startersbegeleiding:

Workshop voor (startende) ondernemers, zzp-ers, basis voor uw boekhouding & belastingaangifte

Via individuele educatie voor starters en doorstarters leert u de spelregels in uw branchegebied. De actuele fiscale high lights die relevant voor u zijn komen aan bod en u leert de administratie naar fiscale normen te archiveren en verwerken als basis. Daarmee is deze workshop op maat en praktijkgericht. Het traject wordt afgesloten met een deelnamecertificaat. Lees meer hier...
Daarnaast kunnen ondernemers begeleid worden bij hun ondernemingsplan.

AdminiBrigade©: hulp bij post, formulieren & achterstanden wegwerken.

uitkomen met je inkomen, budgeteren“Zij zijn breder dan de formulierenbrigade”

Ook voor uw administratie/financiën op orde brengen voor u persoonlijk of Interim op een afdeling ?Dat kan!

Wij helpen u bij het opruimen, op orde brengen van uw post en administratie en bankzaken. Wij geven u professionele begeleiding.

Middels budgetteren helpen wij u op weg voor meer grip op uw uitgaven en inkomsten. UITkomen met uw INkomen©. Lees meer hier….
Wij werken met het oog op een geordend en gezonde financiële toekomst!

Wij zijn PGBgecertificeerd door de belangenvereniging voor mensen met een PGB. Wellicht kunnen wij u helpen.

Ook voor de zaak: Verwerken van administratie, Debiteuren, Crediteuren en of Bijzonder Beheer is sinds het begin van ons vak een vanzelfsprekendheid met het doel facturen betaalbaar kunnen stellen.

We zijn HBO breed opgeleid en hebben daarom een heel scala aan mogelijkheden. Wij helpen u graag ! Neem contact op hier…

Jaarrapport, dé jaarafsluiting voor u als ondernemer en voor uw bank bij uw lening:

De jaarcijfers zijn het eindproduct van iedere administratie. Als ondernemer heb je deze nodig voor je inkomstenbelastingaangifte. Maar ook als je een lening of hypotheek bij je bank nodig hebt. Het kan in een rapportvorm aan cliënten worden overhandigd. Het rapport voldoet aan de eisen “Wet op de Jaarrekening” en de “Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving”. Wij kunnen uit bijna ALLE boekhoudpakketten een jaarrekening samenstellen. In een persoonlijk gesprek  vertellen wij u graag meer.

Advies & Interim, AO/IC:

Advies kan heel veelzijdig zijn, uw vragen kunnen in de gehele administratieve organisatorische (AO/IC) keten worden persoonlijk beantwoord en u krijgt het advies tevens schriftelijk of in een rapport als naslagwerk voor uzelf. De belastingwet- en regelgeving fluctueren hevig. Wat vandaag geldt kan morgen weer anders zijn. Het is raadzaam om met uw adviseur uw plannen vooraf door te spreken om zo niet voor verrassingen komen te staan achteraf.
Ook als u zelf uw administratie verwerkt/boekhoudt kunt u bij ons terecht voor support.
Het wordt steeds belangrijker een creatief goed maar vooral slim Debiteuren Beheer & Crediteuren Beheer toe te passen in uw organisatie voor uw Cashflow en Supply voorraden. Het gehele BoekhoudProces/Administratie en Salarisadministratie op een slimme wijze inrichten en zorgen dat deze op orde is en blijft is dé fundering voor ieder. Kostenreductie is het effect. Daarnaast kan BudgetBeheer parallel ingezet worden. Over dat alles en meer…..kunt u terecht bij onze specialisten.
Over de hele breedte van dit vakgebied zijn wij gespecialiseerd, zodat wij dan ook met onze ervaring uitstekende Interim diensten kunnen verrichten.

Interim IT-services:

Procesmanagement – IT-services/Functioneel softwaretester houdt zich bezig met het testen van software op fiscaal- & financieel-, administratief-organisatorisch gebied voor de B2B-markt sinds 2001. Wij implementeren, middels actuele en specifieke kennis van belastingen, administratie en financiën, in de software zodat daaruit de belastingaangifte en diverse rapportages kunnen worden verzorgd. Het geheel geeft een bevordering ten behoeve van onderhoud, verbeteringen en vernieuwingen in de software. Proactief werken we als softwaretester samen met uw team software engineers en architecten. Voorbeelden van projecten vindt u hier…