Belastingaangifte

Belastingaangifte Ondernemer & Particulier

Hulp bij uw belastingaangifte? Dat kan !

U hoeft niet te zoeken, wij zoeken het voor u uit.

Wij helpen u graag ! Lees meer hier...

Starters + educatie

Startersbegeleiding en educatie voor ondernemers

Via individuele educatie voor starters en doorstarters leert men de spelregels in zijn/haar branchegebied. De actuele fiscale high lights komen aan bod en men leert de administratie naar fiscale normen te archiveren en verwerken als basis. Het traject wordt afgesloten met een deelnamecertificaat. Lees meer hier...
Daarnaast kunnen ondernemers begeleid worden bij hun ondernemingsplan.

AdministratieService:

uw Boekhouding
volledig uitbesteden

Administratieve verwerking tot All Inclusief

U wilt elke maand of kwartaal inzicht in de cijfers.
Ondernemers kunnen dan hun administratie volledig uitbesteden, inclusief de BTW-aangifte, door papieren bescheiden in te leveren volgens de gebruikelijke normen, waardoor u tussentijds een overzicht ontvangt. De opbouw van tussentijds winst-/verliescijfer wordt tevens dan met u besproken. Neem contact met ons op....

Hulp bij:

Post & Formulieren,

Uitkomen met je INkomen

uitkomen met je inkomen, budgeteren

AdminiBrigade

Hulp bij uw post & formulieren ? Achterstanden wegwerken? Dat kan!

Ook voor uw administratie/financiën op orde brengen of Interim op een afdeling ?

Debiteuren, Crediteuren, Post begeleiding en of Bijzonder Beheer is sinds het begin van ons vak een vanzelfsprekendheid met het doel facturen betaalbaar kunnen stellen én uitkomen met uw inkomsten.

Middels budgetteren helpen wij u op weg voor meer grip op uw uitgaven en inkomsten.
Wij werken met het oog op een geordend en gezonde financiële toekomst!
We hebben een heel scala aan mogelijkheden.
Wij helpen u graag ! Lees meer hier...

Jaarrapport

Jaarrapport voor u als ondernemer of voor u als accountantskantoor

De jaarrekening is het eindproduct van iedere administratie. Het wordt in een rapportvorm aan cliënten overhandigd. Het rapport voldoet aan de eisen “Wet op de Jaarrekening” en de “Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving”. Wij kunnen uit bijna ALLE boekhoudpakketten een jaarrekening samenstellen. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer.

Advies, AO/IC & Interim

Advies & Interim

kan heel veelzijdig zijn, uw vragen kunnen in de gehele administratieve organisatorische (AO/IC) keten worden persoonlijk beantwoord en u krijgt het advies tevens schriftelijk of in een rapport als naslagwerk voor uzelf. De belastingwet- en regelgeving fluctueren hevig. Wat vandaag geldt kan morgen weer anders zijn. Het is raadzaam om met uw adviseur uw plannen vooraf door te spreken om zo niet voor verrassingen komen te staan.
Ook als u zelf uw administratie verwerkt/boekhoudt kunt u bij ons terecht voor support.
Het wordt steeds belangrijker een creatief goed maar vooral slim Debiteuren Beheer & Crediteuren Beheer toe te passen in uw organisatie voor uw Cashflow en Supply voorraden. Het gehele BoekhoudProces/Administratie en Salarisadministratie op een slimme wijze inrichten en zorgen dat deze op orde is en blijft is dé fundering voor ieder. Kostenreductie is het effect. Daarnaast kan BudgetBeheer parallel ingezet worden. Over dat alles en meer.....kunt u terecht bij onze specialisten.
Over de hele breedte van dit vakgebied zijn wij gespecialiseerd, zodat wij dan ook met onze ervaring uitstekende Interim diensten kunnen verrichten.

Interim IT-services

Procesmanagement - IT-services/Functioneel softwaretester houdt zich bezig met het testen van software op fiscaal- & financieel-, administratief-organisatorisch gebied voor de B2B-markt sinds 2001. Wij implementeren, middels actuele en specifieke kennis van belastingen, administratie en financiën, in de software zodat daaruit de belastingaangifte en diverse rapportages kan worden verzorgd. Het geheel geeft een bevordering ten behoeve van onderhoud, verbeteringen en vernieuwingen in de software. Proactief werken we als softwaretester samen met uw team software engineers en architecten. Voorbeelden van projecten vindt u hier...

Digitaal Boekhouden

Boekhouden zelf of u kunt deze volledig aan ons uitbesteden

Honderden ondernemers hebben inval gehad van de belastingdienst door hun boekhoudpakket.
Het is van groot belang dat u met een door de Belastingdienst goedgekeurde software werkt als u niet wilt dat dit ook u overkomt. Gratis of goedkope boekhoudpakketten zijn meestal niet door de Belastingdienst goedgekeurde softwarepakketten. Ook voor uw kassa zijn er regels. Heeft u vragen over software? Onze softwaretesters kunnen u alles over de must have vertellen. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Mogelijkheden in onze service:
A] U wilt dagelijks Digitaal inzicht in de cijfers en u kijkt mee
of
B] U boekt zelf Online en wij controleren en corrigeren u*
of
C] U boekt zelf in het Pakket en wij controleren en corrigeren u*
of
D] U hoeft alleen uw Administratie aan te leveren, op papier of digitaal, uw boekhouding wordt door ons verwerkt inclusief de BTW-aangifte en de jaarrekening.
of
E] Een voor u op maat gemaakte mogelijkheid

wij adviseren u contact met ons op te nemen om tot een juiste keuze te kunnen komen en laten u graag een demonstratie zien

*Wilt u zelf boekhouden, dan kunt u een online-abonnement nemen of aanvullende kosten maken voor een (corresponderend) boekhoudpakket. Wij leren u boeken bij optie B en C. Houdt u rekening met het feit dat correcties gemaakt kunnen of moeten worden die aanvullend voor uw rekening komen. De jaarrekening en winstaangifte kunnen niet zonder een correcte boekhouding worden opgesteld.